BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€ 

UNIKATNA POSLIKAVA STARTAS

Shashi

95.00 

Šifra: 5F745579078E Kategoriji: ,

Darilo ob nakupu superg: dodatne vezalke in bombažna nahrbtna vrečka.

Nasvet: Izberi številko večje superge od tvoje običajne velikosti.

Opis
Lastnosti

Iščeš nekaj posebnega za sebe, za prijateljico, za partnerja? Prenesi svojo, njeno, njegovo zgodbo na supergo. Znani ilustrator Mitja Bokun besede pretvori v sliko, ki jo lahko obuješ!

Vsak je edinstven, sicer bi svet bil dolgočasen. 🙂

 

Nasveti Mine in Une:

– izberi pravo številko ( superge so malo manjše od tvoje običajne velikosti). Navadno kupci izberejo številko večje.

– pod opombe pri oddaji naročila napiši svoje želje v stavku ali dveh (motivi, napisi in morda barvo, ki je res NE želiš imeti v poslikavi)

– bela barva “Startask” prenese več barvnih kombinacij kot črna in modra, zato ilustrator glede na izbor, prilagodi barve s katerimi bo ustvarjal

Platnene superge z gumijastimi podplati, izdelane ročno iz naravnih materialov v EU.

Superge Startas pišejo zgodbo življenja mnogih generacij. Ko jih uzremo, nam privabijo nežen in skorajda sramežljiv nasmeh na lica, kot čudoviti spomin iz preteklosti.

Svoj novi par Startas superg primite v roke in ga poglejte od blizu. Opazili boste diskretne razlike, ki pričajo o mojstrovini ročnega dela.

 

Dodajava še tiste nujne pogoje, katerim moramo zadostiti.

*V primeru naročila personaliziranega izdelka, izdelka po meri, pravica od odstopa nakupa ne velja, v kolikor je bilo naročilo že obdelano. Kot narekuje zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot, 43. člen): “Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe iz prvega odstavka tega člena pri teh pogodbah: o blagu, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam”.

Seveda pa se zgodi, da ste naročilo malenkost prehitro oddali. V tem primeru nama pišite v roku 12 ur od oddaje naročila,  da postopek ustaviva.

V kolikor so športni copati na zalogi, bo poslikava narejena v roku 5-10 delovnih dni.

 

PODOBNI IZDELKI

Radi sodelujeva z
crossmenuchevron-downtext-align-right