BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€ 

dr. TANJA RIHTARŠIČ z eno besedo ODLIČNA

Opaziš jo, če to želiš ali ne. Če je ne vidiš, slišiš njen smeh. Smeji se glasno, iskreno in veliko.  V pogovoru z njo dobiš občutek, kot bi spil napitek pozitivne energije. Vedno tipi topi urejena, vešča hoje v visokih petkah in z obveznim nasmehom na obrazu. Njen teden ima toliko aktivnosti, kot jih nekateri ne opravijo v celem letu čeprav je tudi njen dan dolg zgolj 24 ur.

Kaj imam rada?

Rada imam svojo družino. Obožujem svojega nemškega bokserja Maxa. Rada potujem, rada imam smučanje, nordijsko hojo. Rada imam dobre knjige, balet, glasbo, kinematografijo. Rada  hodim na koncerte in predstave.  Rada imam Istro, Pulu, vikende,  morje.. tržnica, kavica..  Zelo rada imam modo in se ne bi nikoli odpovedala modnim časopisom.

V čem sem dobra?

Dobra sem v podajanju znanja, dobra predavateljica sem in odlična (nagrajena večkrat) mentorica .. Dobra pogajalka sem. Vedno dosežem zastavljene  cilje, ne glede na težavnost. Mislim, da znam motivirati tudi druge, da dosegajo svoje cilje. Zelo sem zanesljiva, nikoli ne zamujam in vedno se držim dogovora. Moja družina, sodelavci in prijatelji se vedno lahko zanesejo name.

Kaj svet potrebuje od mene?

Mojo pozitivno energijo, moje znanje, ki ga nesebično delim s študenti Gea College že desetletja. Moj odnos  do reševanja problemov. Spremeniš problem v izziv in ga rešuješ, včasih hitro, včasih dneve, mesece.

S čim služim ?

Sem direktorica prodaje v podjetju AWT Trgovina d.o.o., ki se ukvarja z distribucijo priznanih BZ. Poleg tega poučujem  Trženje in Vedenje  potrošnikov na Gea  College.

Nedavno je v svoj poln urnik umestila še pisanje knjige VEDENJE POTROŠNIKOV V DIGITALNI DOBI, ki sta jo napisali s kolegico mag. Natašo Makovec. Nama je knjiga pri delu v veliko pomoč, ker pokriva še kako aktualno tematiko.

Do svojega izvoda prideš s klikom na povezavo: https://gea-college.si/predstavitev-monografije-vedenje-potrosnikov-v-digitalni-dobi/

Radi sodelujeva z
crossmenuchevron-downtext-align-right