BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€ 

RECEPT ZA HITER RESET

Po nekaj letih sem se ujela v začaran krog kronične utrujenosti. Kljub temu, da sem se pravilno prehranjevala, redno gibala, imela trden in globok spanec, sem vsakokrat, ko se je začelo popoldne prevešati v večer, občutila izčrpanost. In ja, moja krvna slika je, tudi po mnenju zdravnika, brez pripomb.

Na kratko pa vam nanizam življenske momente in prelome, ki jih očitno ni zanemariti. Pred 5.leti sem postala ponovno mami živahnemu otroku, z bujno domišljijo in neizmerno energijo. Ne več tako rosno mlada, pri 38. letih, z najstnico in dojenčkom pod isto streho. Nič kaj posebnega bi rekli. Drži in imam srečo. A kaj, ko je narava poskrbela za to, da si vsak posameznik naloži toliko, kolikor zmore.

Skorajda sočasno s tem dogodkom, sva skupaj z dolgoletno prijateljico začeli skupno podjetniško pot. Tudi ona vam lahko pove, česa vse se je lotila, v tem istem obdobju. Nadaljevanje študija, slovo dolgoletni redni zaposlitvi, predavanje na fakulteti. Vam zaupam kar jaz.

Prav ona me je naučila, da bi vam morala podati rešitev bolj pri vrhu. Vendar pa brez orisa, kjer se še marsikdo lahko najde, tokrat ni šlo.

Recept za hiter reset, je prišel iz zelo pristnega občutka. Za rojstni dan sem se odločila, da le sebi podarim en dan in noč, stran od vseh. Stran od družine, dela in motenj družabnih omrežij, ki so nenazadnje postali neizbežni del najinega posla. Izbrala sem destinacijo, v objemu narave in potrdila rezervacijo za hotelsko sobo. Čez dva dni sem se usedla v avto in se odpeljala uro stran od svojega doma. Daljši sprehod, kava, dve, sproščujoča masaža, ki so že blagodejno delovali na samo počutje. V čudoviti sobi hotela Bohinj, sem se pripravila na večerjo, z meni najbližjo osebo. Veste katero? To, v prvi osebi ednine. Zaupam vam, da gre za posebno, čeprav nenavadno izkušnjo, v kolikor imaš izbiro, da si navadno deliš mizo še s kom. Seveda, tudi kopalnica in ogromna postelja sta bili za to eno noč, le moji. Jutro, ki je prišlo, je bilo polno svežine.

Po tej izkušnji vam polagam na dušo, izberite pogum in se odpravite nazaj k sebi. Ne bo vam žal. Opazovali boste naravo in okolico, okušali jedi z vsemi svojimi čuti, bili boste v trenutku in pri sebi, v srcu.

Sama si bom to privoščila enkrat letno, pa vi?

#reset #kratekoddih #preprostitriki #nazajksebi #negujse

Radi sodelujeva z
crossmenuchevron-downtext-align-right