BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€ 

KAJ SPAKIRATI ZA SEPTEMBRSKI POTEP

Kako izberemo primerno garderobo za na pot

Ko se poletna sezona počasi bliža koncu, mnogi od nas začnemo načrtovati svojo naslednjo popotniško avanturo. Ker je september pred vrati, so kraji po Evropi priljubljena destinacija za tiste, ki želijo raziskovati. Vendar pa je vreme v tem mesecu lahko precej nepredvidljivo, kar pomeni, da je pametno pakiranje nujno.

Ko gre za pakiranje za potovanje v septembru, je pomembno, da si pripravite kombinacijo oblačil, ki so kos različnim vremenskim razmeram. To pomeni, da spakirate tako oblačila za toplo in hladno vreme, kot tudi predmete, ki jih je mogoče preprosto položiti v več plasti. Ne pozabite spakirati tudi udobne obutve, saj raziskovanje novih destinacij pogosto vključuje veliko hoje.

Visoke platnene superge Startas Vivienne

Par obutve, ki se vsakič znova izkaže kot vsestranski

Startas superge so narejene iz naravnih materialov, zato dihajo in vam nudijo maksimalno udobje, brez žuljev. Po vrhu vsega so tudi lahke in prava izbira, saj jih lahko kombinirate tako na hlače, jeans ali obleko.

Evropska mesta in kraji te kličejo

Da bi kar najbolje izkoristili svoje potovanje, je dobro tudi, da nekaj raziščete o krajih, ki jih nameravate obiskati. To vam lahko pomaga bolje razumeti lokalno kulturo in običaje ter prepoznati zanimivosti ali dogodke, ki jih morate obiskati. Na splošno je lahko z malo načrtovanja in priprav septembrsko potovanje v Evropi nepozabno doživetje.

Zato začnite sanjati o teh čarobnih krajih in se pripravite na svojo naslednjo pustolovščino! Pokukaj v Trgovino Prave Stvari, kjer poleg pisane obutve najdeš tudi udobna in modna oblačila iz organskega bombaža.

Radi sodelujeva z
crossmenuchevron-downtext-align-right