BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€ 

HOT PINK JE BARVA LETA

Verjetno ste že slišali frazo PINK IS THE NEW BLACK in vas morda zanima od kje izvira. Kdo je tisti, ki jo je izrekel prvi?

Vse sledi, ki smo jih našli, vodijo k modni oblikovalki in umetnici. Gloria Vanderbilt je v 60′ letih, po obisku Indije opazila, kako pogosto se tam pojavlja roza barva.

Karim Rashid, slavni industrijski oblikovalec in umetnik, egipčanskih korenin pa je dejal: “Pink barva je moj zaščitni znak. Ne uporabljam je le v svojih dizajnih in dodatkih za prostore, temveč jo tudi pogosto oblečem. Pri reviji GQ so dejali, da sem roza barvi uspel dati možatost, čeprav jo večina ljudi povezuje z Barbie punčkami. Pink je energična, polna, privlačna in navdihujoča, v pretežno moško oblikovano okolje pa ta barva vnaša pogum in odločnost. Obstaja nešteto odtenkov roza barve, za vsako razpoloženje in vsakega posameznika. Roza tudi jasno sporoča idejo nematerialnosti, entropije, energije in optimizma. PINK IS THE NEW BLACK!”

Letošnje leto se je vrnila v svoji najbolj vroči različici in ker se ji angleška oznaka tako lepo prilega, je ne bomo prevajali.

HOT PINK je letošnje leto nova črna. Drzni si jo kombinirati in se obdaj s privlačno energijo, s katero boš zagotovo pritegnil-a pozornost. Mi smo ji dodali visoke superge, zebrastega vzorca, ki je mimogrede prav tako, letošnji hit.

#hotpink #canvassneakers #whitetrousers #kooplesbag #startassuperge

ženski pulover pink iz organskega bombaža s potiskom vzorca pik in pepite
Radi sodelujeva z
crossmenuchevron-downtext-align-right