BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€ 

Je to nova realnost

Svet se vrti in mi z njim. Hitimo od točke A do točke Ž in se ustavljamo na poljubnih, nekje vmes. Potem se zgodi nepredstavljivo. Svet se je ustavil. Tudi k nam je prišel, Korona virus. Prekinil je našo, najino, tvojo in mojo rutino! Pa tako lep dan je bil…

Naslovi pesmi Sam po parku, Je v Šiški še kaj odprtega, Ne mi dihat za ovratnik in še mnogi, so preplavili socialna omrežja. Te naslove pa smo kaj hitro zasledili tudi v novih pravilih in so danes del nove realnosti. So okvir, znotraj katerega smo se znašli.

Mina in Una se vsaka na svoj način spopadata z dano situacijo. Pred tem sta vendar v svojem bistvu delovali brez okvirja! Tako jima piše še na naslovnici Facebook strani Prave stvari! Te dni bijeta notranje bitke, nihata v razpoloženju, brskata po podstrehi in se učita živeti, vsak dan posebej.

Po nekaj tednih karantene jima je kdaj tudi že dolgčas in tako razmišljata: Ali ni svoboda misli, svoboda radosti, tudi skrbi, svoboda ljubiti in zaupati, nekaj, kar ni mogoče omejiti na kvadratne metre?

Naš um in stanja (le) biti so lahko idealna podlaga za kreativnost!

Zdaj, ko imaš morda tudi ti več časa, bi delil-a svoja razmišljanja?

Radi sodelujeva z
crossmenuchevron-downtext-align-right