BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€ 

KAKO POTOVATI V ČASU EPIDEMIJE

»pot pot noge«

Danes so drugačni časi, res pogosto izrečena fraza, kajne? Organizacija samega potovanja ni tako preprosta kot je bila pred epidemijo covida. A naj vam tukaj želja ne izpuhti.

Potovati po svetu, so sanje marsikaterega. Nešteto dogodivščin in spomini, ki so vezani na potovanja pa nas obogatijo z nenadomestljivimi izkušnjami za celo življenje.

Dovolite, da vas preusmerim od preprek in začnem na začetku.

Načrtovanje potovanja

  • Izberi si dve do tri željene destinacije. Pred pandemijo bi bila dovolj že ena, v katere raziskovanje možnosti potovanja bi se poglobili.
  • V kolikor ste bili pridni in ste si to lahko privoščili v lockdown obdobju, ste lahko prihranili denar. No, če ravno niste prekomerno nakupovali preko spleta.
  • Skočite na splet in pobrskajte po portalih turističnih agencij, da preverite kakšne programe in destinacije ponujajo.
  • Nujno preverite tudi termine bližnjih datumov, saj so bolj oddaljeni nepredvidljivi.
  • Informativno se pozanimajte pri svojem delodajalcu, kako hitro bi vam lahko odobril dopust in trajanje le-tega.
  • Pokličite in se dogovorite za sestanek pri eni od turističnih agencij, ki se v teh težkih časih, še toliko bolj trudijo pri izpolnitvi vaših žellja in vam ponudijo osebni pristop. Ena od takšnih je zagotovo ga. Andreja pri LUX turizem

Potovanje v lastni režiji

  • V kolikor vam je bližje, vam v negotovih časih, vseeno priporočam, da se obrnete na strokovnjaka za potovanja, ki vas bo opremil z vsemi informacijami o pogojih, uredbah, vam pripravil potrebno dokumentacijo in vas sproti obveščal o situaciji ter poskrbel, da bo vaša misija nemogoče, postala uresničljiva.
  • Nenazadnje, splet in socialna omrežja, recimo Instagram, so polna zanimivih profilov in s #potovanje #potovanja #travel #traveling  – z vsemi zaponami, ki pritičejo.  Poiščite profil nekoga, ki je v kratkem imel kakšno pot ter jih prosite za izkušnjo. Namreč, zapomnite si, spomine in izkušnje s potovanj, vsak zelo rad deli med ljudi.

To je to. Nekaj zgornjih korakov, vam bo zagotovo olajšalo odločitev in vas z malček poguma, popeljalo v neznane kraje, ki vas kličejo!

Mina in Una pa sva tukaj, ki z veseljem odgovoriva še na kakšno vprašanje.

Piši nama info@pravestvari.si , sledi nama na Instagramu @_pravestvari

Sama ušesa so naju.

Z nama vedno potujejo nepogrešljivi kosi iz Najine štacunce.

Radi sodelujeva z
crossmenuchevron-downtext-align-right