BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€ 

BITI MOJSTR-SKI

KNJIGA BITI MOJSTRSKI

Nekaj dni po predstavitvi knjige Biti mojstrski, se pohvalim Uni s svojim izvodom knjige o smučanju. Z zanimanjem jo vzame v roke in za nekaj minut se izgubi med stranmi. Slikovni material je privlačen, zato vem, kaj jo je sprva pritegnilo. Doma je živahno, praznujemo rojstni dan moje dvoletnice, a vrvež je ne zmoti. Zatopljeno in zvedavo se je poglobila v vsebino…

… v naslednjih dneh razmišljam, kako je bilo, ko so nas starši vključevali v razne športe in druge dejavnosti. Vse te je spremljala ena bistvena lastnost, naša brezskrbnost! Ni se nam bilo potrebno ukvarjati z opremo, z logistično izvedbo, z vsemi malenkostmi, ki sodijo zraven. Konec koncev, nismo imeli zavedanja, niti izkušnje, na kaj vse morajo pomisliti namesto nas.

Recimo, pri smučanju so nas skozi to izkušnjo popeljali oni ali za to izučeni učitelji in lahko smo sproščeno uživali na snegu. Naša mlada, gibčna telesa so bila tudi mnogo bolj dojemljiva in učljiva.

Mnogo let kasneje, Mina in Una, govoriva o točno tej stvari, smučanju. Prva to radost še vzdržujem, druga pa si te priložnosti še ni nudila. Za razliko od otroške brezskrbnosti, se ob tem, v naših letih, vzbudi že mnogo bolj ozaveščeno čustvo, strah. Slednji je lahko negativen in nas ustavi v nameri, v kolikor pa ga znamo sprejeti, lahko pomeni začetek nečesa novega, na novo odkritega veselja do nečesa.

Knjiga Biti mojstrski pokriva tudi zgoraj omenjeno tematiko. Avtor Sandi Murovec, ki jasno in nazorno pokriva področje smučanja, s svojimi namigi pomaga ne le stroki, temveč tudi nam, ljubiteljem smučanja. K svojemu tretjemu projektu je tokrat povabil našo olimpijko Saro Isaković (srebrno olimpijko v Pekingu 2008, v ZDA doštudirala psihologijo), ki v knjigi govori tudi o tem, kako premagati strah.

Mina in Una iščeta #pravestvari in ta knjiga je ena izmed njih!

Radi sodelujeva z
crossmenuchevron-downtext-align-right