BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€ 

PIKA ZRIM – LETA KOT DRAGOCENA ZAČIMBA ZA SREČO

Kaj imam rada?

Rada imam svojo družino. Najraje sem babica. Vnuk mi daje največ energije in ob vzkliku ‘babica’ me preplavijo neznansko močna čustva ljubezni in iskrenosti. Pred kratkim sem dobila vnukinjo in komaj čakam, da bo dovolj velika, da bomo vsi trije skupaj na vrtu sadili rožice, se igrali s psom ali kuhali slivovo marmelado.

Drugače pa me že od malega veseli moda. Spremljam modne smernice in že kot majhna punčka sem rada hodila v maminih čevljih in oblačilih. Tekanje po trgovinah mi še vedno predstavlja sprostitev.

V čem sem dobra?

Človek je vedno dober v stvareh, ki ga veselijo. Mene veseli moda. Glede na pohvale, ki jih dobivam od ljudi glede stila lahko rečem, da imam smisel za modo.  Ker so me prijateljice večkrat prosile za nasvet, sem se odločila, da prijateljske nasvete spremenim v posel. Imam zveste stranke, ki me z veseljem priporočijo znankam. Do sedaj so bile z mojim svetovanjem vse zadovoljne. Verjetno to pomeni, da mi gre modno svetovanje dobro od rok. ?

Kaj svet potrebuje od mene?

Želim si, da ženske slišijo in ozavestijo.

Ženska pri 50 letih še vedno lahko sledi modnim trendom in je s svojimi izkušnjami in zgledom marsikdaj navdih mlajšim generacijam.”

»Da je ženska lahko seksi in žanje odobravajoče poglede, ni pogojeno s kilogrami.«

»Vsak človek ima nekaj lepega. Najpomembneje pa je, da se v oblačilih dobro počutimo. Saj veste, nekaterim prav nič ne pomaga, če imajo na sebi 10.000 evrov. Energije se ne da kupiti z nobeno obleko.«

»Življenje nam je dano zato, da ga v vseh obdobjih živimo karseda polno.«

S čim služim?

Delam, kar me veseli. Poleg pisanja bloga The 50th Avenue in modnega svetovanja sem jeseni postala urednica spletnega portala www.citylife.si

Ker mi narava mojega dela dopušča gibljiv delovnik, lahko družini še vedno priskočim na pomoč za karkoli, saj je družina za mene vedno na prvem mestu.

Zakaj Pika?

Una: Simpatična, topla in izjemno prijazna oseba.

Mina: Navdihuje me z neverjetnim smislom za modo.

Potrebuješ modni navdih? Vedno ga najdeš na  http://www.the50thavenue.com/

Radi sodelujeva z
crossmenuchevron-downtext-align-right