BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€ 

SANDI MUROVEC “na svoj način”

Kaj imaš rad?

Če moram odgovoriti kratko, potem DEFINITIVNO ŽIVLJENJE. Menim, da je v tem smisel, da sem tukaj  in da mi je nekdo sploh namenil biti to, kar sem. To ni floskula, to menim skrajno resno.

Robbie Williams ima čudovito pesem, ki jo je napisal s podobnim razlogom in nosi naslov I love my life! Tekst te pesmi pove vse.

V čem si dober?

To je sicer vprašanje za druge, ampak bom poskušal odgovoriti.

Imam zelo močno željo biti na svoj način najboljši, v vsem kar počnem in sem se temu pripravljen predati stoodstotno. 

Rodil sem se s smislom za estetiko, glasbo in šport, zato sem to enostavno pograbil z obema rokama. Imel sem veliko srečo, da so mi pri tem pomagali številni izjemni ljudje z vseh področij in sem jim za to večno hvaležen.

Tudi tistim, ki so me kritizirali – morda so me prav slednji še bolj direktno gnali do roba in me prisilili, da sem iskal svoje limite. Seveda sem bil večkrat naiven, razočaran, premagan in potrt, ampak prav nič večkrat, kot sem tudi sam razočaral druge, jih premagoval, jezil ali spravljal v obup. Tako pač je, a nikdar nisem odstopal od cilja. Vedno sem in bom verjel vase.

Kaj svet potrebuje od tebe?

Pozitivno moč, pristop in neskončno energijo, ki ljudi povezuje in ne razdružuje! Glavni razlog za  vse probleme tiči v preprostem dejstvu, da prehitro zgubimo otroka v sebi, ne znamo se več smejati in držati za roke.

S čim služiš?

S svojim uživanjem v tem kar počnem in v čemer sem najboljši.


* zaznamek Une in Mine:

Demonstrator smučanja, oblikovalec, inovator in človek, v družbi katerega nikoli ni dolgčas! Z njim se lahko naučiš smučati in obljubiva ti, da bo ta izkušnja nepozabna.

Radi sodelujeva z
crossmenuchevron-downtext-align-right